+31 6 18 54 54 11 info@kesevo.nl
Selecteer een pagina

Professioneel - Vakbekwaam - Service

Elektra

Of het nu gaat om het aansluiten van uw verlichting en schakelaars, het trekken van bedrading of de complete installatie van uw meterkast, wij realiseren het professioneel voor u. Heeft u meerdere klussen liggen? Doordat wij gespecialiseerd zijn in elektra en cv besparen wij u tijd en geld. Bij het aanleggen van elektra en leidingwerk zijn veel dezelfde werkzaamheden nodig, door deze klussen te combineren kunnen wij een veel scherper aanbod maken.

CV / LOODGIETER

Leidingwerk is heel belangrijk, koud, warm en gebruikt water baant zich een weg door uw huis. De CV ketel maakt integraal onderdeel uit van dit systeem. Kwalitatief aangelegd leidingwerk zorgt voor veel comfort in huis. Laat uw loodgieters werk uitvoeren door Kesevo, dan bent u verzekert van kwaliteit. Denk hierbij aan: CV ketels, leidingwerk, vloerverwarming, riool aansluitingen, hemelwater afvoer, zink werk, goten, radiators en alle aansluitingen in huis.

Sanitair

Het correct aansluiten van sanitair zit in de details. Een badkamer, toilet of keuken is altijd een flinke investering, dit wilt u terugzien in het eindresultaat. Door sanitair correct aan te sluiten voorkomt u veel problemen, zoals lekkage en ziet uw badkamer er professioneel uit.

Doordat Kesevo over veel ervaring beschikt kunnen wij sanitair professioneel en snel installeren.
Denk hierbij aan: Wastafels, kranen, douchebak, douchedeuren & wanden, wandmeubels en afvoer.